Maak kennis met Likami

Gepost door op

Likami

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is onze slogan. Het is de kern van ons merk en onze belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent 'lichaam' in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. IJsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Likami. Ontdek onze grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Likami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Likami wil een uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze, verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor gevoelige huid.

We kiezen voor een pure samenstelling, maar ook heel bewust voor duidelijke etiketten en eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde.

Likami skincare deluxe facial cleansing kit

 

Health Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van ons assortiment van exclusieve producten. Geen van de Likami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Likami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde! Likami = superfood voor uw huid!
Likami's violette glas werkt als een soort natuurlijke filter waardoor alleen het onzichtbare ultraviolette licht, het zichtbare violette licht en infrarood licht wordt doorgelaten en zo de inhoud optimaal beschermd. Gelijktijdig wordt het zichtbare licht van de zon geblokkeerd.
Sustainability Likami producten worden met respect verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Deze hoogwaardige, duurzame verpakking is niet alleen goed voor het milieu, het behoudt ook het leven en de energie van de geconcentreerde botanische formuleringen.
Likami gebruikt gerecycleerd Miron violetglas of gerecycleerd plastiek als verpakking. Er is geen kartonnen doosje, maar een gerecycleerd peel-off label dat alle nodige informatie bevat.
Ethics
Alle producten worden gemaakt in Zuid-Spanje in een klein familiebedrijf.
De eco-vriendelijke Likami verzorgingsproducten zijn allemaal gemaakt met bioactieve, natuurlijke, biologische en ethisch geproduceerde ingrediënten. Likami respecteert dieren en als zodanig, zijn er geen producten of product ingrediënten getest op dieren. Alle producten zijn diervriendelijk en de meeste zijn veganistisch.


Likami 4 step skincareAls ik op zoek ben naar nieuwe huidverzorgingsproducten, halen maar heel weinig merken de cut. Ik kan op één hand het aantal merken tellen dat voor mijn huid heeft gewerkt. De meesten van hen zijn vertegenwoordigd op Florissana nu Likami zich bij de cut heeft aangesloten.

Ze bieden een huidverzorgingsprogramma met 4 stappen dat kan worden aangepast aan uw huid. Zeer droge huid? Laat het serum weg. Zeer vette huid? Gebruik het serum misschien niet overdag, maar voeg het 's nachts toe. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat er geen 5 verschillende crèmes zijn voor verschillende huidtypes, maar dat je gewoon de hoeveelheid kunt aanpassen. Dat maakt ze ook erg aanpasbaar aan verschillende seizoenen in het jaar.

Alle producten zijn minimaal en unisex. Hun lichaamsverzorging is ook een persoonlijke favoriet van mij. Variërend van meest hydraterend tot minder: lichaamscrème, lichaamsolie en body lotion. Een optie voor elk moment van de dag en elk gewenst hydratatieniveau. Met mijn droge huid geniet ik echt van de crème, een van de meest hydraterende lichaamsverzorgingsproducten die ik al heb geprobeerd.


Klik hier om de producten te bekijken

Veel liefs

Jana

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd