Waarom onze voorraad zo laag is

Gepost door Jana Broeckx op

Hoi allemaal!

We wilden even snel een kleine update schrijven en uitleggen waarom veel producten momenteel niet op voorraad zijn op Florissana. Tot voor kort was Florissana een bijproject voor ons, dus we konden er niet echt genoeg tijd in steken die nodig is om het te laten groeien tot z'n volle potentieel. Hoewel dat onlangs is veranderd, hebben we voor het bedrijf voorlopig vertrouwd op IT-, ontwerp- en yoga-projecten langs de webshop.

Lees meer →

Maak kennis met Yogandha

Gepost door Jana Broeckx op

Wij zijn enorm blij aan te kondigen dat we een nieuw merk aan ons assortiment hebben toegevoegd: Yogandha oliën! Net zoals alle andere merken op Florissana zijn de producten gezond, ecologisch en ethisch en bewust geproduceerd.

Yogandha is anders dan de andere merken op Florissana. Natuurlijk hebben ze dezelfde waarden: gezonde, bewuste producten maken. Maar het gezondheidsaspect van dit merk gaat verder dan dat. De naam komt van het Sanskriet woord Gandha, een oude yogaoefening waarbij geurige stoffen gebruikt worden om elke dag een kalmerende zelfverbinding tot stand te brengen. Dit kan zeer positieve effecten op je mentale gezondheid hebben.

Lees meer →

ILIA's Nieuwe Satin Cream Lip Crayons

Gepost door Jana Broeckx op

ILIA is welbekend als een merk dat verschillende van de beste natuurlijke lippenproducten produceert. Ze hebben zich nog een keer overtroffen met deze nieuwe lip crayons. Ze zijn romig, voedend en ze komen in zes geweldige kleuren.

Lees meer →

Nieuw jaar, nieuwe jou, nieuwe huid

Gepost door Jana Broeckx op

Een nieuw jaar, een nieuwe jou en een nieuwe huid! In één van onze vorige posts hebben we het gehad over onze voornemens voor het nieuwe jaar. Een hiervan is het zorgen voor je huid. Dus leek het ons logisch om een blog post te wijden aan één van onze favoriete merken, Gressa Skin! Ze hebben een geweldig gamma, en hun make-up is eigenlijk huidverzorging met extra kleur. Er is dus geen enkele reden om er niet van te houden.

Gressa Skin gebruikt een huidverzorginsproces met drie stappen. Deze helpen om je huid te revitaliseren en te vernieuwen. Afhankelijk van je eigen voorkeur, kan je de cleanser overslaan bij je ochtendroutine, maar we raden aan om de volgende twee stappen zowel in de ochtend als in de avond te doen.

Lees meer →

Get the look: Stralende, minimale make-up

Gepost door Jana Broeckx op

Minimale make-up die je huid er gezond en gehydrateerd laat uitzien. Perfect voor deze grijze winterdagen. Je zal er frisser en stralender uitzien.

Lees meer →