Waarom onze voorraad zo laag is

Gepost door Jana Broeckx op

Hoi allemaal!

We wilden even snel een kleine update schrijven en uitleggen waarom veel producten momenteel niet op voorraad zijn op Florissana. Tot voor kort was Florissana een bijproject voor ons, dus we konden er niet echt genoeg tijd in steken die nodig is om het te laten groeien tot z'n volle potentieel. Hoewel dat onlangs is veranderd, hebben we voor het bedrijf voorlopig vertrouwd op IT-, ontwerp- en yoga-projecten langs de webshop.

Lees meer →

Maak kennis met Likami

Gepost door Jana Broeckx op

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is onze slogan. Het is de kern van ons merk en onze belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent 'lichaam' in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. IJsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Likami. Ontdek onze grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Likami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

Likami wil een uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze, verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor gevoelige huid.

Lees meer →

Maak kennis met TerraLOVA

Gepost door Jana Broeckx op

TerraLOVA is een klein, Frans merk dat gespecialiseerd is in zero waste, handgemaakte zeep en oliën. De prijzen van de artikelen zijn iets voordeliger dan de andere merken die wij aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten. Vanwege de meer betaalbare en zero waste-aard, dachten we dat het de perfecte aanvulling op Florissana zou zijn.

Het bedrijf is opgericht door Marie Blandin die een passie heeft voor het maken van zeep. Ze zorgt zelf voor de productie van de zepen en gebruikt een koud verzepingsproces om de producten te maken. Ze zetten zich in om biologische zepen en behandelingen aan te bieden, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, met respect voor natuur, mens en dier.

Lees meer →

Maak kennis met Yogandha

Gepost door Jana Broeckx op

Wij zijn enorm blij aan te kondigen dat we een nieuw merk aan ons assortiment hebben toegevoegd: Yogandha oliën! Net zoals alle andere merken op Florissana zijn de producten gezond, ecologisch en ethisch en bewust geproduceerd.

Yogandha is anders dan de andere merken op Florissana. Natuurlijk hebben ze dezelfde waarden: gezonde, bewuste producten maken. Maar het gezondheidsaspect van dit merk gaat verder dan dat. De naam komt van het Sanskriet woord Gandha, een oude yogaoefening waarbij geurige stoffen gebruikt worden om elke dag een kalmerende zelfverbinding tot stand te brengen. Dit kan zeer positieve effecten op je mentale gezondheid hebben.

Lees meer →

Maak kennis met Ere Perez

Gepost door Jana Broeckx op

Ere Perez was voorbestemd om haar eigen holistische schoonheidslijn te beginnen. Ere groeide op in Mexico met een traditionele medicijnman als haar grootvader en een moeder die schoonheidsmiddelen voor thuis maakte. Ere was altijd gepassioneerd door natuurlijke genezing en schoonheid. Deze collectie botanische huidverzorgingscosmetica is haar droom die uitkomt.

15 jaar later, en het hoofdkantoor van Ere Perez is nog steeds gevestigd in Bondi Beach, Sydney, waar Ere en haar familie genieten van het strandleven en dagelijks samenwerken met haar geweldige team om unieke natuurlijke huidproducten te maken die luxueus, probleemloos, betaalbaar en alles over een gezonde stralende huid. Voor Ere gaat natuurlijke schoonheid over hoe je je leven leidt, hoe je verbinding maakt met de wereld, hoe je je lichaam van binnen en van buiten voedt.

Hun assortiment essentiële huidverzorgingsproducten bevat krachtige en voedende botanische ingrediënten. Ultieme hydratatie, bescherming en herstel met natuurlijke voedende formules die een gezonde huid bevorderen. Het beste van de natuur benutten om een stralende teint te creëren. Met unieke Australische ingrediënten voor die goede huidgloed.

Lees meer →