Yoga

Jana begon met yoga na een paar zeer stressvolle jaren. Toen ze de energie verloor om de reguliere HIIT- en Tabatha-workouts te doen, besloot ze in plaats daarvan yoga te proberen. In het begin was het om de flexibiliteit terug te krijgen die ze had verloren omdat ze ongeveer een jaar eerder was gestopt met dansen en op zijn minst nog een beetje zou blijven bewegen. Ze begon langzaamaan mentale voordelen te ervaren, waarvan ze nooit had gedacht dat ze zouden gebeuren. Ze realiseerde zich ook dat het een uitdagende training kan zijn als je dat wilt. Ze had een paar jaar geleden geprobeerd te mediteren, maar kon zichzelf nooit kalmeren door te mediteren, dus hield ze er niet aan vast. Ze was hierdoor verbaasd en wilde sindsdien zoveel mogelijk leren over de praktijk. Dus ging ze door naar een yoga docentenopleiding en is nooit echt gestopt met leren sinds.

De stijl die ze persoonlijk het meest beoefent, is LYT-yoga, een zeer dynamische en anatomisch verantwoorde versie van vinyasa-yoga. Yoga is een belangrijk onderdeel van haar leven geworden en het helpt om meer positieve emoties, gedachten en gemoedstoestanden te creëren. En dat kan ook voor jou zijn.
Dus samen met één van haar beste vrienden richtte ze Ylva Yoga op: we geven lessen, retraites en meer! Interesse in een privéles of groepslessen boeken? Bekijk de Ylva Yoga-website!