Merk: Yogandha

Yogandha

Yogandha is anders dan de andere merken op Florissana. Natuurlijk hebben ze dezelfde waarden: gezonde, bewuste producten maken. Maar het gezondheidsaspect van dit merk gaat verder dan dat. De naam komt van het Sanskriet woord Gandha, een oude yogaoefening waarbij geurige stoffen gebruikt worden om elke dag een kalmerende zelfverbinding tot stand te brengen. Dit kan zeer positieve effecten op je mentale gezondheid hebben.

Geur vult Indiase ashrams omdat het de meditatieve geest opent en een onmiddellijk effect heeft op het zenuwstelsel. Het is deze traditie van het gebruik van geurige kruiden en planten voor het welzijn van het geestelijk lichaam dat yogalerares en oprichter van Yogandha, Sinead Duffy, doet herleven. Ze gebruikte meditatie en de welzijnsdoelen van haar studenten om het assortiment te creëren. Na drie jaar te mediteren samen met kruiden zijn de producten helemaal uniek. Ze zijn complex en diep en Sinead gelooft dat ze door diepe meditatie in staat was om een kracht door haar heen te laten werken, waardoor de kruiden synergetisch konden worden zoals ze wilden zijn. Ze hoopt vurig dat Yogandha-oliën dagelijkse zelfverbinding en kalmte zullen brengen in het leven van iedereen die ze aanraken. Ze is er heel trots op dat de oliën nu meerdere malen bekroond zijn, hoewel niets zo belangrijk voor haar is als een zeer positieve impact op je welzijn, en elke dag momenten van kalme zelfverbinding brengen.

De voordelen van Gandha voor lichaam en geest zijn diep, rimpelen door elk aspect van ons leven en de mensen om ons heen. Ze werken holistisch - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. En we geloven dat een sterkere verbinding tussen geest en lichaam fundamenteel is voor het welzijn van mensen en planeet. Dagelijks gebruik van kruiden, harsen en planten, herinnert ons aan deze waarheid op een diep onbewust niveau, ons opnieuw verbindend met onszelf, met de natuur, met elkaar en met onze planeet.

Begin je dag met het gebruik van Yogandha wellbeing body oils in de douche of als een lichaamsolie. Terwijl je ze aanbrengt, voel je dat je het verleden loslaat en helderheid voor de dag krijgt. Gebruik de olie die resoneert met je huidige headspace - Yogandha Detox om te reinigen; Yogandha Muscle Soothe om spieren te verzachten; Yogandha Relax om te voeden en te kalmeren. Gebruik de mantra op de achterkant van de fles, of zet je eigen intentie voor de dag.

Hou de drie Yogandha rollersballs bij de hand de hele dag. Yogandha Ground om te kalmeren; Yogandha Salute voor meer energie en focus; Yogandha Balance om opnieuw te kalibreren. Zet ze op je bureau. Bewaar ze in je handtas en in je auto. Het inademen van deze heilige kruiden kalmeert je en brengt je naar het 'nu'. Je zult het meteen voelen.

Yogandha Body Oils

Gezondheid De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten met behulp van oliën en essentiële oliën. Plantaardige oliën zoals kokosolie fungeren als drager voor de essentiële oliën (die verantwoordelijk zijn voor de geur). Geur opent de meditatieve geest en kan elke dag mindfulness en diep welzijn brengen. Lees hier meer over hun belangrijkste ingrediënten.
Duurzaamheid Alle verpakkingen van Yogandha zijn post-gerecycled of recycleerbaar. Ze gebruiken geen lijm voor de gerecyclede kartonnen dozen waarin de producten komen. De producten zelf zijn handgemaakt in Ierland met alleen natuurlijke ingrediënten.
Ethiek Het bedrijf doneert 5% van hun winst aan Women for Women International.
De producten zijn handgemaakt in Ierland met natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Alle producten zijn diervriendelijk en veganistisch, dus nooit op dieren getest.


Yogandha RollerballsBuiten mijn interesse in een ethische levensstijl hou ik ook heel fel van yoga (ik geef er ook les in). Ik was geïnteresseerd in meer informatie over aromatherapie en hoe bepaalde essentiële oliën een effect kunnen hebben op verschillende energiecentra (chakra's). Uiteindelijk heb ik een fles essentiële olie van Ylang Ylang gekocht, waarvan wordt gezegd dat het nuttig is voor zowel je hart als sacrale chakra. Het hielp in het bijzonder bij het beheersen van het angstige gevoel in mijn borstkas en creëerde meer balans in mijn gemoedstoestand in het algemeen.

Dus ik ging op zoek naar blends die een zeker effect op je lichaam zouden hebben, omdat ik niet genoeg kennis had om dit zelf te doen, en 10 flessen met verschillende essentiële oliën leek ook behoorlijk verspillend. Dus ik ging op zoek naar mengelingen en uiteindelijk vond ik ... Yogandha. Ik heb alle 6 producten gekocht.

Sindsdien heb ik minstens één van de rollerballs in mijn handtas. Ik breng ze meerdere keren per dag aan, afhankelijk van hoe ik me voel. Ze hebben een zeer positief effect gehad op mijn gemoedstoestand en/of energieniveaus (afhankelijk van welke ik gebruik). Bovendien ruiken ze geweldig. De wellbeing oils zijn als een bodylotion met extra voordelen. Ze houden mijn (zeer droge) huid heel zacht. Ook al is het olie, het trekt gemakkelijk in je huid. Ik gebruik Muscle Soothe bij spierpijn, Relax om te kalmeren of voor ik ga slapen en Detox op andere momenten gedurende de dag.