Maak kennis met Ere Perez

Gepost door op

Ere Perez 

Ere Perez was voorbestemd om haar eigen holistische schoonheidslijn te beginnen. Ere groeide op in Mexico met een traditionele medicijnman als haar grootvader en een moeder die schoonheidsmiddelen voor thuis maakte. Ere was altijd gepassioneerd door natuurlijke genezing en schoonheid. Deze collectie botanische huidverzorgingscosmetica is haar droom die uitkomt.

15 jaar later, en het hoofdkantoor van Ere Perez is nog steeds gevestigd in Bondi Beach, Sydney, waar Ere en haar familie genieten van het strandleven en dagelijks samenwerken met haar geweldige team om unieke natuurlijke huidproducten te maken die luxueus, probleemloos, betaalbaar en alles over een gezonde stralende huid. Voor Ere gaat natuurlijke schoonheid over hoe je je leven leidt, hoe je verbinding maakt met de wereld, hoe je je lichaam van binnen en van buiten voedt.

Hun assortiment essentiële huidverzorgingsproducten bevat krachtige en voedende botanische ingrediënten. Ultieme hydratatie, bescherming en herstel met natuurlijke voedende formules die een gezonde huid bevorderen. Het beste van de natuur benutten om een stralende teint te creëren. Met unieke Australische ingrediënten voor die goede huidgloed.

Evenals een volledig assortiment natuurlijke make-up dat alle bases dekt met hoogwaardige premiumproducten. Zijn onze formules ook geschikt voor alle huidtinten en gevoeligheden, ze zijn zacht en verzorgend en laten de huid ademen. Elk met een uniek ster-ingrediënt om de natuurlijke conditie van de huid te verbeteren. Vier de unieke schoonheid in iedereen met veelzijdige kleurenpaletten en tinten. Voor een gezond huid-zelfvertrouwen.

Ere Perez Mascara
Gezondheid Simpele producten gemaakt van krachtige botanische ingrediënten om welzijn te transformeren, te koesteren en te creëren. Onze huid is een ingang: wat we erop smeren, kan rechtstreeks ons lichaam en bloedbaan binnendringen. Daarom is het kiezen van niet-toxische schoonheidsproducten een toewijding aan een betere gezondheid. Met technologische vooruitgang en het nieuwste onderzoek dat de kracht van plantaardige ingrediënten voor de huid aantoont, is er geen reden om niet ‘clean’ te gaan.
Duurzaamheid Ze hebben zich aangesloten bij het UN Global Compact en zijn toegewijd aan de Sustainability Principles; en ze zijn CO2-neutraal gecertificeerd door The Carbon Reduction Institute.
Sommige producten zijn navulbaar en de huidverzorging is voornamelijk verpakt in glazen potjes.
Ethiek Hun producten zijn niet op dieren getest. Ze zijn diervriendelijk gecertificeerd door PETA & Choose Cruelty Free Australia.
Ze zijn een overwegend veganistisch merk en gebruiken geen dierlijke/van dieren afgeleide ingrediënten met uitzondering van de amandelmascara die bijenwas bevat, deze verkopen wij niet.


Ere Perez green booster serumToen ik Ere Perez begon te gebruiken, maakten ze nog geen huidverzorging. Ik was echter meteen fan van hun make-upproducten! Ere Perez maakt items van zeer hoge kwaliteit voor een prijs die net iets lager ligt dan je gemiddelde high-end milieuvriendelijke cosmeticamerken, waardoor ze een beetje toegankelijker zijn voor zowel natuurlijke huidverzorging als make-up.

Nu hebben ze ook een prachtig assortiment huidverzorgingsproducten. En dat groene serum. Dat is zo enorm goed. Maar toen ik de Papaya SOS Marmelade ontdekte, was ik nog meer onder de indruk. Het is het soort product dat je op een beschadigde huid kan aanbrengen. Dit maakt het een ongelooflijk krachtig product. Telkens als ik een snijwond, een wond, verbrand ben of een geïrriteerde neus (door verkoudheid) heb dan breng ik de papajacrème aan. De volgende dag kun je het verschil al voelen en zien. Ik had echt niet verwacht dat het zo goed zou werken als het deed. Dat product overtuigde mij volledig om Ere Perez aan Florissana toe te voegen!

 

Klik hier om de producten te bekijken

Veel liefs

Jana

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd