Maak kennis met Gressa Skin

Gepost door op

Zoals jullie weten, zijn wij zeer strikt in het bepalen van de producten die op Florissana komen. Ik ben grote fan van de huidverzorging van Gressa Skin. Ze maken ook geweldige make-up doordrenkt met verzorgende ingrediënten.

Het is belangrijk voor ons dat de producten die we verkopen gezond, duurzaam en ethisch. We willen producten die werken en die veelzijdig zijn, zodat je je badkamer niet met een miljoen potjes moet vullen die je amper gebruikt. Gressa’s make-up en huidverzorging doet exact dat.

Cosmeticabedrijf Gressa Skin bevindt zich op het kruispunt tussen minimalisme en huidverzorging. Een minimalistisch huidverzorgingsbedrijf geworteld in zowel cosmetische wetenschap en traditionele kruidengeneeskunde. Gressa Skin is het merk voor vrouwen die oprecht effectieve en zeer simpele huidverzorging willen. Met een uitgebreide collectie die zowel Gressa Skin huidverzorging bevat, producten die alle noodzakelijke zorgen voor je huidverzorging oplossen, als Gressa Skin make-up, cosmetica voor je gezicht, ogen en lippen, is het bedrijf één van de beste luxe groene cosmeticamerken op de markt.

Gressa is geboren uit het verlangen om iets heel uniek te maken, waardig aan de delicate huid van een vrouw.

De passie kwam van een familiegeschiedenis van traditionele kruidengeneeskunde, een wetenschappelijke achtergrond en een verlangen naar simpele verfijnde en buitengewone levensstijlrituelen om de moderne gewoonten van de overconsumptie te vervangen. De oprichtster, Svetlana Sanchez, is geboren en getogen in het uiterste oosten van Rusland. Traditionele geneeskunde werd niet als 'alternatief' bekeken. Er werden kruiden gebruikt om voor je gezondheid en huid te zorgen. Na studies in de biochemie en pre-med, creëerde ze haar eigen "mini-labo".

De Gressa collectie is gevuld met op rituelen geïnspireerde apothekersartikelen en glamoureuze huidverzorgingsproducten. Ze nodigen je uit om de sprong te wagen in een wereld van hemelse texturen, luxueuze geurexperimenten en daadwerkelijk, de beste huid van je leven.

Gressa is een fusie van wetenschap, liefde en kunst samen gebotteld in een mooie violet glazen fles. En dat is exact wat het is: jaren van formeel onderwijs, een traditie van oude geneeskunde en hart en ziel worden samen gebruikt om de schoonheid achter elke formule te maken.

Het Gressa concept is om "green beauty" te overstijgen. Ze willen het stigma en de stereotypes uit het woord "groen" halen en een product creëren dat vertegenwoordigt wat elke vrouw verdient: Een efficiënte lijn die couture is, maar geen compromis sluit over zuiverheid. Het merk Gressa is een merk dat glamour en aantrekkingskracht viert maar toch vrij blijft van siliconen, bewaarmiddelen en alles dat schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

Gezondheid De producten zijn vrij van siliconen, bewaarmiddelen, en alles wat je huid of gezondheid zou kunnen schaden. Om het in de woorden van de oprichtster te zeggen: "Ik geloof dat gezond komt van biologische, volwaardige voeding dat we eten. Ik heb dezelfde mening over onze huid. Onze stijlvolle eco-huidverzorging doet exact dat, het aanbieden van verzorgend en luxueus 'skinfood'. Ik nodig je uit om het simpelste, maar essentiële, dagelijkse nood aan huidverzorging in een ritueel om te vormen. Voel je goed over wat in je huid gaat. Lees hier meer over de belangrijkste ingrediënten.
Duurzaamheid
Gressa Skin gelooft dat het belangrijk is om na te denken over de planeet en ontmoedigt overconsumptie. Hun ongecompliceerde, minimale lijn moedigt aan om goede producten te kopen die vaak geschikt zijn voor alle huidtypes. De make-uplijn bestaat enkel uit het hoogstnoodzakelijke en elk product kan op verschillende manieren gebruikt worden (deze manieren vind je bij "Minimalistische Tips" op de individuele productpagina's). Alle producten zijn handgemaakt in de V.S. en zijn verpakt in violet glas. De make-upproducten zijn ook zeer gepigmenteerd, vooral de vloeibare items, zoals de producten voor je wangen en de foundation, waardoor ze zeer lang meegaan.
Buiten schoonheidsproducten moedigt Svetlana ook aan om voedsel seizoensgebonden te kopen.
Ethiek Gressa Skin spreekt zich uit over de behandeling van dieren door bedrijven zoals L'Oréal op sociale media. De producten zelf zijn handgemaakt in de V.S. in kleine hoeveelheden gebruik makend van vooral biologische, rauwe ingrediënten gewonnen uit het wild. Alle producten zijn diervriendelijk en alle producten die we aanbieden op Florissana zijn veganistisch.


Ik heb altijd last gehad met het vinden van goede producten, omdat mijn huid droog/gemengd, gevoelig en snel geïrriteerd is. Dit was vooral een probleem voor ik groene verzorgingsproducten gebruikte. Stress kan mijn huid enorm beïnvloeden en heeft er in het verleden al voor gezorgd dat er kleine rode blaasjes over heel mijn gezicht waren verspreid, ook al had ik voordien nooit een probleem met acne. Ik heb mijn stresslevels ondertussen net iets beter onder controle, maar had nog steeds regelmatig puistjes. Door Gressa Skin huidverzorging te gebruiken is dat enorm verbeterd. Vooral de foundation en de Purifying Oil hebben schitterende effecten op mijn huid.

Het is een gebruikelijke misvatting dat het gebruik van oliën je huid vettiger maakt. De waarheid is echter dat dit zal helpen met het uitbalanceren van je huid, of je nu droge of vette huid hebt. Alle Gressa-producten zijn gemaakt op oliebasis, ze laten je huid naar vettig of zwaar aanvoelen. Je huid zal gebalanceerd en gehydrateerd worden en voelen.

Een van mijn persoonlijke favoriete make-upproducten dat ik bijna alle dagen gebruik, is de highlighter (Illuminating Serum). Je kan dit zien in de foto hierboven. Ik gebruik 't ook op mijn oogleden op dagen waar ik een minimum aan make-up draag om net dat ietsje glamoureuzer te zijn zonder effectief oogschaduw te moeten gebruiken.

Deze week kan je de kortingscode GRESSAINTRO gebruiken om 15% korting te krijgen op alle Gressa Skin producten, make-up en huidverzorging.

Klik hier om de producten te bekijken

Tot volgende week, dan vertellen we je alles over ILIA Beauty. Hopelijk heb je een geweldige dag!

Jana

Brands

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd