Brands


ILIA's Nieuwe Satin Cream Lip Crayons

Gepost door Jana Broeckx op

ILIA is welbekend als een merk dat verschillende van de beste natuurlijke lippenproducten produceert. Ze hebben zich nog een keer overtroffen met deze nieuwe lip crayons. Ze zijn romig, voedend en ze komen in zes geweldige kleuren.

Lees meer →

Maak kennis met Kure Bazaar

Gepost door Jana Broeckx op

Als je op zoek bent naar ecologische, natuurlijke nagellak, dan zijn er maar enkele merken echt de moeite. Kure Bazaar was de eerste die met een ecologische nagellak op de proppen kwam, en het is nog steeds hèt merk om te evenaren in de green beauty-wereld. Ecologisch, goede kwaliteit en geweldige kleuren. Een merk dat we graag vertegenwoordigen hier bij Florissana.

Kure Bazaar werd opgericht door Kartika Luyet. Zij begon na te denken over de dingen opat, maar ook over de producten die ze op haar lichaam smeerde toen ze zwanger werd. Ze stopte met het dragen van nagellak, omdat ze geen merk kon vinden dat goed voor je was en mooie kleuren aanbood. Dat is toen het onderzoek naar duurzame, modieuze nagellak begon. Jaren later was Kure Bazaar geboren. Een lijn van nagellakken dat ongelooflijke gloss, een lange levensduur, snel-drogende eigenschappen en duurzaamheid aanbiedt!

Lees meer →

Maak kennis met ILIA

Gepost door Jana Broeckx op

ILIA past perfect bij de Florissana ethos. Een focus op kwaliteit, met tegelijkertijd het gebruik van de meest natuurlijke ingrediënten en het vervaardigen van de producten in de meest ecologische, ethische manier mogelijk.

Het merk werd opgerichtomdat het destijds zo goed als onmogelijk was om een cosmeticalijn te vinden die een combinatie van huidverzorging en make-up hanteerden in hun producten, zonder alleen off-trend, doffe kleuren en teleurstellende verpakking aan te bieden.

Lees meer →

Maak kennis met Gressa Skin

Gepost door Jana Broeckx op

Zoals jullie weten, zijn wij zeer strikt in het bepalen van de producten die op Florissana komen. Ik ben grote fan van de huidverzorging van Gressa Skin. Ze maken ook geweldige make-up doordrenkt met verzorgende ingrediënten.

Het is belangrijk voor ons dat de producten die we verkopen gezond, duurzaam en ethisch. We willen producten die werken en die veelzijdig zijn, zodat je je badkamer niet met een miljoen potjes moet vullen die je amper gebruikt. Gressa’s make-up en huidverzorging doet exact dat.

Cosmeticabedrijf Gressa Skin bevindt zich op het kruispunt tussen minimalisme en huidverzorging. Een minimalistisch huidverzorgingsbedrijf geworteld in zowel cosmetische wetenschap en traditionele kruidengeneeskunde. Gressa Skin is het merk voor vrouwen die oprecht effectieve en zeer simpele huidverzorging willen. Met een uitgebreide collectie die zowel Gressa Skin huidverzorging bevat, producten die alle noodzakelijke zorgen voor je huidverzorging oplossen, als Gressa Skin make-up, cosmetica voor je gezicht, ogen en lippen, is het bedrijf één van de beste luxe groene cosmeticamerken op de markt.

Lees meer →

Maak kennis met Dr. Bronner's

Gepost door Jana Broeckx op

We kiezen de producten die we introduceren op Florissana zeer zorgvuldig. Eén van de merken die we kozen is Dr. Bronner’s, en we willen hier graag iets meer over vertellen.

Het eerste product dat dit merk gemaakt heeft was hun sociaal verantwoordelijk en ecologische "wonderzeep". Sindsdien hebben ze hun gamma uitgebreid met andere producten, zoals suikerzeep, body lotion en tandpasta.
Lees meer →