ILIA's Nieuwe Satin Cream Lip Crayons

Gepost door op

ILIA is welbekend als een merk dat verschillende van de beste natuurlijke lippenproducten produceert. Ze hebben zich nog een keer overtroffen met deze nieuwe lip crayons. Ze zijn romig, voedend en ze komen in zes geweldige kleuren. 

ILIA Satin Cream Lip Crayon

Zoals altijd kies ILIA ervoor om gerecycleerd aluminium te gebruiker als buitenkant voor elk product, dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook plezierig om naar te kijken. De nieuwe en verbeterde verpakking bevat een slijper aan het uiteinde van het kokertje zodat je het uiteinde na elk gebruik kan scherpen. Zo blijft het puntje altijd spitsvormig zodat je de kleur elke keer zo nauwkeurig kan aanbrengen als je wil.

Ben je compleet verkocht, maar weet je nog niet welke kleur te kiezen? Gebruiker onze kleurgids:

  • 99 Red Balloons: Een rood geïnspireerd door Hollywood. 99 Red Balloons is een klassieke, koele toon dat een must-have voor alle liefhebbers van lippenstift.
  • Dress You Up: Een perfect oud-roze, dit "jouw lippen maar beter"-roze wordt de favoriet van iedereen die de kleur probeert.
  • Transmission: Deze kleur doet je denken aan de jaren '90, Transmission is donkerbruin - denk aan Winona.
  • Push It: Voor de durvers, dit pittig koraalrood is een 'statement look' in de maak.
  • Tainted Love: Een donker paarsroze kleur, deze tint is rijk in pigment en koel van kleurtoon.
  • Walk This Way: Je nieuwe dagelijkse favoriet: deze warme, neutrale huidskleur is de perfecte tint om elke look bij te staan.

Je kan de crayons hier vinden. Met de code ILIASNEWCRAYONS krijg je deze week 10% korting op alle nieuwe kleuren! Nog een geweldige donderdag.

Liefs
Jana

Brands Cosmetics

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd