Florissana


5 Goede Voornemens Voor 2018

Gepost door Jana Broeckx op

Een nieuw jaar is de perfecte tijd om goede voornemens op te stellen voor het komende jaar. Wij hebben een paar voorstellen om 2018 een geweldig jaar te maken!

Lees meer →

5 Redenen Om Natuurlijke Cosmetica Te Gebruiken

Gepost door Jana Broeckx op

Ik begon verschillende jaren geleden de switch te maken naar natuurlijke cosmetica,. Dit gebeurde nadat ik nieuwsgierig werd over het label "zonder parabenen" op mijn flesje shampoo. Ik werd overweldigd door zoveel informatie die ik probeerde te verwerken. Overstappen naar gezondere huidverzorging is niet de makkelijkste opdracht, aangezien natuurlijke cosmetica veel minder toegankelijk is dan conventionele. En breek mijn mond niet open over de "greenwashing" in advertenties dezer dagen! Het duurde een tijdje (jaren eigenlijk), om cosmetica te vinden die mijn huid deed stralen en die oprecht goed voor je zijn. Met Florissana willen we de merken waarin wij geloven op één plaats bereikbaar maken voor iedereen.

Maar... laten we even terugkomen op waarom ik natuurlijke cosmetica koos. Ik heb de 5 voornaamste redenen hieronder genoteerd.

Lees meer →

Luxepakket Winnaar #4

Gepost door Jana Broeckx op

Een nieuwe week, een nieuwe winnaar! De tijd is gekomen om de vierde winnaar van het luxepakket met een waarde van €150 euro aan te kondigen.

Lees meer →

Luxepakket Winnaar #3

Gepost door Jana Broeckx op

We hebben ondertussen twee van de vijf winnaars aangekondigd de voorbije weken om de lancering van de webshop te vieren. De derde persoon die een luxepakket ter waarde van €150 euro wint, volgt nu!

Lees meer →

Luxepakket Winnaar #2

Gepost door Jana Broeckx op

Vorige week kondigden we de eerste van vijf winnaars aan. Nu volgt de tweede persoon die een luxepakket van €150 euro ontvangt!

Lees meer →