4 Goede Boeken Over (Natuurlijke) Cosmetica

Gepost door op

Vorige week hebben we 't gehad over het belang van natuurlijke cosmetica. Deze week gaan we 2 boeken oplijsten die over dit topic gaan, indien je hier graag meer over wilt weten. Daarbovenop vermelden we ook 2 van onze favoriete boeken over make-up in het algemeen. Eentje gaat over het aanbrengen en de andere over de geschiedenis. Veel plezier met lezen!

Natural beauty books, make-up history book, make-up application book

The Nature of Beauty - Imelda Burke

The Nature of Beauty verschilt een beetje van andere boeken over natuurlijke cosmetica. Het is informatief, goed geschreven en prachtig vormgegeven, zonder dat het ooit saai wordt. Het boek gaat in detail over hoe je een label moet lezen, hoe je je huid beter kan begrijpen en nog veel meer onderwerpen. Op het einde van het boek worden er ook vervangingen beschreven voor populaire cosmeticaproducten. Dit is zeer handig als je nog niet de perfecte 'green beauty'-kopie hebt gevonden voor je favoriete item. In deze suggesties kan je veel producten terugvinden die we hier bij Florissana aanbieden!

The Nature Of Beauty - Imelda Burke

Dit Is Een Goede Gids - Marieke Eyskoot

Dit boek is geweldig voor iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame levensstijl, maar niet goed weet waar te beginnen. Marieke heeft het over verschillende topics die te maken hebben met duurzaamheid, inclusief schoonheidsproducten, maar ook over kledij, reizen en eten. Het hoofdstuk over cosmetica is een goede introductie tot de belangrijkheid van ecologische, natuurlijke producten zonder te ver in detail te gaan. Het boek heeft prachtige, kleurrijke foto's en is geschreven op een losse manier, waardoor het lezen van het boek een zeer plezierige ervaring is!

Dit Is Een Goede Gids - Marieke Eyskoot

Facepaint - Lisa Eldridge

Heb je je ooit afgevraagd waarom we make-up zijn beginnen dragen? Wij ook! Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van dit alles, en welke gekke ingrediënten we vroeger op ons gezicht smeerden, dan is er maar één boek dat je zou moeten lezen. en dat is Facepaint van Lisa Eldridge. Zij is één van de meest gerespecteerde en ervaren visagistes vandaag de dag met een voorliefde voor vintage make-up. Vandaar de inspiratie voor dit prachtige boek.

Facepaint - Lisa Eldridge

FaceForward - Kevyn Aucoin

Een gouwe ouwe! Dit boek verschilt van alle anderen aangezien het vooral foto's bevat. Deze zullen je helpen met je make-upvaardigheden. Met de overmaat aan YouTube-videos, gemaakt door make-up-enthousiastelingen, maar niet professionals, is het zeer verfrissend om een boek te lezen van iemand die alles weet wat er te weten valt over het aanbrengen van een goede make-uplook.

FaceForward - Kevyn Aucoin

Books Cosmetics

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd