Cosmetics


ILIA's Nieuwe Satin Cream Lip Crayons

Gepost door Jana Broeckx op

ILIA is welbekend als een merk dat verschillende van de beste natuurlijke lippenproducten produceert. Ze hebben zich nog een keer overtroffen met deze nieuwe lip crayons. Ze zijn romig, voedend en ze komen in zes geweldige kleuren.

Lees meer →

Get the look: Stralende, minimale make-up

Gepost door Jana Broeckx op

Minimale make-up die je huid er gezond en gehydrateerd laat uitzien. Perfect voor deze grijze winterdagen. Je zal er frisser en stralender uitzien.

Lees meer →

5 Goede Voornemens Voor 2018

Gepost door Jana Broeckx op

Een nieuw jaar is de perfecte tijd om goede voornemens op te stellen voor het komende jaar. Wij hebben een paar voorstellen om 2018 een geweldig jaar te maken!

Lees meer →

4 Goede Boeken Over (Natuurlijke) Cosmetica

Gepost door Jana Broeckx op

Vorige week hebben we 't gehad over de belangrijkheid van natuurlijke cosmetica. Deze week gaan we 2 boeken oplijsten die over dit topic gaan, in geval dat je hier graag meer over wilt weten. Daarbovenop vermelden we ook 2 van onze favoriete boeken over make-up in 't algemeen. Eentje die gaat over het aanbrengen en de andere over de geschiedenis. Veel plezier met lezen!

Lees meer →

5 Redenen Om Natuurlijke Cosmetica Te Gebruiken

Gepost door Jana Broeckx op

Ik begon verschillende jaren geleden de switch te maken naar natuurlijke cosmetica,. Dit gebeurde nadat ik nieuwsgierig werd over het label "zonder parabenen" op mijn flesje shampoo. Ik werd overweldigd door zoveel informatie die ik probeerde te verwerken. Overstappen naar gezondere huidverzorging is niet de makkelijkste opdracht, aangezien natuurlijke cosmetica veel minder toegankelijk is dan conventionele. En breek mijn mond niet open over de "greenwashing" in advertenties dezer dagen! Het duurde een tijdje (jaren eigenlijk), om cosmetica te vinden die mijn huid deed stralen en die oprecht goed voor je zijn. Met Florissana willen we de merken waarin wij geloven op één plaats bereikbaar maken voor iedereen.

Maar... laten we even terugkomen op waarom ik natuurlijke cosmetica koos. Ik heb de 5 voornaamste redenen hieronder genoteerd.

Lees meer →