Get the look: Stralende, minimale make-up

Gepost door op


Minimale make-up die je huid er gezond en gehydrateerd laat uitzien. Perfect voor deze grijze winterdagen. Je zal er frisser en stralender uitzien.

  1. Begin met gereinigde huid waar je ook een toner op hebt aangebracht. Neem een paar druppeltjes Gressa Purifying Oil en wrijf uit op je gezicht.
  2. Breng een klein beetje fond de teint aan om je huid net iets egaler te maken. Kies tussen ILIA's Sheer Vivid Tinted Moisturizer of een druppeltje of twee van Gressa's Minimalist Corrective Serum Foundation en breng aan op de gedeeltes van je gezicht waar je een beetje dekking wil, zoals rond je neus en onder je ogen.
  3. Gebruik ILIA's Silken Shadow Stick in And She Was (a light golden colour) of Next To You (a light rose gold colour) op je ooglid en breng een beetje onder je oog aan.
  4. Neem een kleine hoeveelheid van Gressa's Minimalist Contouring Serum Bronzer en breng het vlak onder je jukbeenderen aan en wrijf het goed uit. Wees voorzichtig dat je niet teveel gebruikt, het product is zeer geconcentreerd.
  5. Voeg een klein beetje van Gressa's Lumière blush in Amelia aan op het vooruitstekende deel van je jukbeenderen.
  6. De ster van de show! Een prachtige highlighter! Gebruik Gressa's Illuminating Serum en breng een beetje aan op je jukbeenderen, op je neusbrug, op je cupidoboog boven je lippen, in je binnenste ooghoeken en eventueel vlak onder je wenkbrauwen.
  7. Optioneel kan je een beetje ILIA's Fade Into You aanbrengen waar je een beetje poeder nodig hebt, maar vermijd je wangen en de plekken waar je de highlighter aanbracht. Breng de poeder aan op je T-zone of onder je ogen zodat je make-up heel de dag perfect blijft. Maar wees voorzichtig en gebruik niet teveel poeder, zodat je je stralende gloed niet wegneemt.
  8. Breng een beetje Mascara van ILIA aan in Nightfall (zwart), Asphalt Jungle (donkergrijs) or Shadow of a Doubt (donkerbruin).
  9. Tenslotte... zorg voor wat kleur op je lippen met Gressa's Lip Boost in Bare of Jolie. Als je wil dat je lippen wat meer opvallen zodat ze het focuspunt van je look worden, dan kan je kiezen voor een felle rode look met Aux Rouge, of voor felroze met Faris of Radiant.

De volgende twee weken krijg je 15% korting op alle producten beschreven in deze blog post door de code GLOWING2018 te gebruiken bij het uitchecken! Veel plezier met deze make-uplook op deze sombere dagen.

JanaFoto's: Pinterest
Cosmetics Make-up look

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd